Puhelin: 0400 361038 |  Sähköposti: pekka.ruha@lvi-tuote.fi

KAIKKI TALOTEKNIIKKA-ALAN PALVELUT MEILTÄ

Toteutamme kaikenkokoiset lvi-projektit kokonaisuudessaan suunnittelusta loppuarviointiin ja huoltoon nopeasti, joustavasti ja kustannustehokkaasti. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, yritykset ja teollisuus. Pitkä kokemus talotekniikkaurakoinnista varmistaa palveluidemme erinomaisen hintalaatusuhteen.

Olemme suljettuna kesälomien vuoksi 5.7. 1.8.2021

 

AMMATTITAITOA JA ASIAKASLÄHTÖISYYTTÄ

Sodankylän Lvi-Tuote Oy on palvellut asiakkaitaan talotekniikan alalla jo kolmen vuosikymmenen ajan. Vuonna 1985 perustetun yrityksen henkilökunta on sekoitus vankkaa kokemusta ja nuorta reippautta, joten palvelumme avaintekijöitä ovat asiantuntemus ja kehityskykyisyys. Koulutettu henkilökuntamme opastaa kaikissa talotekniikkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme kilpailukykyisin hinnoin ja luotettavasti niin pienissä huolto- ja korjaustöissä kuin vaativammissakin hankkeissa. Kaikki projektit suunnitellaan ja toteutetaan kunkin asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan.

Palvelumme laadusta kertoo Rala-pätevyys, jonka johdosta yrityksemme löytyy Tilaajavastuun Luotettava kumppani-palvelusta.